VI BEKYMRER OS IKKE BARE - VI HAR VALGT AT SPILLE EN AKTIV ROLLE I FORHOLD TIL MILJØ FORBEDRINGER

SÅ - vores forretning er at udvikle og fremstille produkter, hvor vi kan sikre en bedre ressourceudnyttelse gennem optimeringer. Og med det formål at undgå unødvendigt spild af ressourcer, hvad enten det er økonomisk, tidsmæssigt eller miljømæssigt relateret.

Vores AMBITION er, at dette sker i samarbejde med JER !        read more

MEN - HVEM ER VI ?

IOT SENSORS er en førende dansk fremstillings- og udviklingsbaseret IOT - Internet of Things - virksomhed, der arbejder
med Smart City-løsninger og med hovedfokus på automatiserede sensorstyringssystemer.

IOT SENSORS har udviklet og producerer et fuldautomatisk sensorsystem. Dette system sikrer nu sine brugere

 

Vi har kombineret vores dybdegående og direkte erhvervserfaring inden for logistik og industri sammen med højteknologisk knowhow inden for IoT-koncepter - for at sætte os i stand til at tilbyde vores kunder og samarbejdspartnere de mest optimale overvågningssystemer på markedet.
Dybest set er det simpelt: Vi vil sikre vores samarbejdspartnere optimeringer - uden at gå på kompromis med service og levering.

IotSensors er baseret i København. Det er også her, vores produkter fremstilles ved hjælp af genanvendte og miljøvenlige materialer - selvfølgelig. Vi sælger vores sensorsystemer gennem et internationalt netværk af partnere.

Hvis du også vil bidrage til at reducere det unødvendige og ekstravagante ressourceforbrug, som er en fare for vores fælles samfund og miljø - og samtidig spare penge - så ... ..

KONTAKT OS...!          read more